2011. július 30., szombat

Alföldi Zoltán: Valaki már öl - Jelenlegi ára: 1 605 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Valaki már ölA könyv listaára: 1890 Ft. Leírás:
A szerzőt életének mindennapjai, valamint múltbeli kalandjai ihlették a Valaki már öl című dokumentarista és önéletrajzi regényének megírásakor. Az öt részből álló történetnek a főhős egy napja adja a keretet. Szinte naturalista pontossággal láthatunk bele, miként indul egy tévés szerkesztő reggele: hajnali híradódömping (CNN, BBC, RTL, TV2, ATV, MTV stb. ), kocogás, mobilozás a dugóban, lefelé a luxusnegyedből a város felé, a délelőtti mókuskerék a szerkesztőségben, a bolondokháza a híradós newsroomban. Mindezeken - némi fölényes rutinnal persze - ügyesen túlteszi magát a szerző, és ha lement a déli adás, még arra is van ideje, hogy elábrándozzon - egy újabb fejezet erejéig - Spanyolországban töltött diákévein, ahol nemcsak a déli ország kultúrája, konyhája, presszói érintették meg a főhőst, hanem az a kétséges politikai helyzet, amiben a spanyolok a baszk probléma miatt évtizedek óta élnek. Erre a témára épül fel a harmadik rész, amelyben a hős - immár televíziós munkatársként - az ETA nyomába eredve, oknyomozó riportra indul vissza egykori tanulmányai helyszínére. Politikai elemzések, emberi háttér bemutatása, robbantások helyszíneinek, időpontjainak fölidézése, riport Rodolfo Aressel és Nicolas Redondóval. A negyedik fejezetben az emlékezésből hirtelen visszatérhet az olvasó a newsroom acélszürke jelenébe, méghozzá 2001 szeptember tizenegyedikén. Megtudhatjuk, hogy a tragikus napon mi történt a médiában, és a mindent megváltoztató eseményt hogyan dolgozták fel újságírók, filmesek - emberként. A zárófejezetben a szerző visszatér a főhős magánszférájába, aki a képzeletben megtett hatalmas emlékezőtúra után egy szelet pizza és egy Faithless CD társaságában pihenni tér, hogy másnap újból kezdődhessen a nap2ISBN: 963-9375-51-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 605 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:55
. Alföldi Zoltán: Valaki már öl - Jelenlegi ára: 1 605 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése